Шампанське з чорнобривців
Рецепт від нашої землячки Людмили ЖУКОВОЇ
В каструлю всипати квіточки чорнобривців - 50 шт. До них додати цукор - банка 0,5 л (з гіркою) і 2
ст.л. лимонної кислоти (без гірки) або соку лимона. Перемішати. Залити питну не кип'ячену
холодну воду 5 л. Перемішати і залишити на добу. Потім процідити і залити в пластикові пляшки,
не доливаючи до верху. Можна і пляшку покласти 5 шт. квіточок чорнобривців. Зберігати в
прохолодному місці в горизонтальному положенні. Через місяць можна вживати.
.webp)
Інтерв’ю зі спортсменом: Єгор Шерстюк про футбол, команду та цілі
Днями ми поспілкувалися з молодим талановитим футболістом Єгором Шерстюком, нашим земляком з Богодухова, який зараз виступає за команду «Металіст» та грає у юнацьких збірних України. Єгор розповів про свій досвід на матчі проти Албанії, адаптацію в команді, тренування та футбольні мрії. — Що було для тебе найскладніш…
.jpg)